В Китен и Созопол заровените тръби на плажа са водосточни, не

...
В Китен и Созопол заровените тръби на плажа са водосточни, не
Коментари Харесай

Ревизоро: В Китен и Созопол заровените тръби на плажа са водосточни, не отходни

В Китен и Созопол заровените тръби на плажа са водосточни, не отходни. Китен има огромна пречиствателна станция на най-високото място в града. Тя обслужва 200 000 души през лятото и 5000 през зимата. Измамите идват. когато има плажно заведение, което не може да направи водопровод за отпадни води. Тогава се употребяват оранжеви тръби, които се поставят в пясъка и чакат да се утаят. Така мият чашите, чиниите и мокрите питейни заведения.

Това сподели в предаването  " Офанзива " по NOVA NEWS някогашният екоминистър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро, който разяснява тематиката за наводненията по Южното Черноморие.

" На локална почва в Царево са създали всичко в границите на парите, които имат. Двата язовира можеше страната да ги вземе и да се грижи за тях, само че не са ги дали, с цел да се грижат общините за тях, а те в този момент са в плачевно положение. Трябва отначало да се вършат стените, тъй като са обрушени, преливани, очевидно са минавали коли, компрометирани са. Ако пожарната не ги беше източила, щеше всичката вода да се излее в града ", разяснява той.  

По думите му през главния изпускател могат да се изтърван най-вече 400 литра, другото - през преливника. " Ако е злепоставен, има проблем. Ако всичко е изправно, до морето би трябвало да има задоволително опция, голямото корито да се излее. Това не всеки път е допустимо. Със сигурност има засипани дерета, само че са незначителни количества. Сухи дерета от време на време са непрекъснати депа за строителни боклуци, само че не се изхвърля в корита на река. Не имам вяра, че дерета съзнателно са засипвани и те са пречели на водата. Трябва да има изправни преливници и проводимост на деретата. Всички кметове не желаят да се чистят коритата на реката ", съобщи Ревизоро. Tой сигнализира за частна пречиствателна станция край Несебър, чиято зона е непозволена за туристи.

" В Царево има вода, само че когато са били празни тръбите, са засмукали боклуци и не се знае последно в тръбите какво ще остане, без значение, че подаваш чиста. Така че би трябвало някой да направи пробите, само че минава време, в което хората се изнервят и считат, че никой не работи ", изясни Димитров. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР